Masaža na stolici na stolici

Svakodnevni izazovi u poslovnom svetu, poput stresa, kratkih rokova i intenzivnog rada, često ostavljaju zaposlene umorne i napete, sa bolovima u leđima i vratu. Ovakvo stanje negativno utiče na njihovu produktivnost, koncentraciju i opšte dobrobit.

Upoznajte se sa našom uslugom – masaža na stolici, koja je osmišljena da pruži trenutnu relaksaciju i osveženje zaposlenima direktno na njihovom radnom mestu. Naši profesionalci za masažu dolaze u vašu firmu sa posebno dizajniranom stolicom koja se brzo postavlja u bilo koju prostoriju. Tretman se obavlja preko odeće, bez upotrebe ulja, i traje samo 15 minuta. Licencirani terapeuti ciljano masiraju vrat, ramena, gornji i donji deo leđa, opuštajući mišiće i donoseći trenutno olakšanje. Nakon ovog tretmana, zaposleni će osetiti svežinu, lakoću pokreta i prestanak bola, što će im omogućiti da se vrate svom radu sa dodatnom energijom i pozitivnim raspoloženjem.

Uverite se zašto je naša masaža na stolici omiljena među mnogim korporativnim timovima. Pružite vašim zaposlenima trenutke opuštanja i revitalizacije, jer zadovoljni i zdravi zaposleni su ključ uspeha vaše organizacije.

Lako i brzo zakazivanje

U bilo kom prostoru

Bez posebnih priprema

Brzo i efikasno opuštanje

Mogućnost otkazivanja

Pristanak
na uslove

Kontakt

Za dan lak kao pero

Pozovite nas na navedeni broj telefona ili nas kontaktirajte popunjavanjem forme ispod.