Mira Mitrović

U samoj suštini, ja sam tu da transformišem vaše poslovno okruženje. Kao strukovni fizioterapeut, manuelni terapeut, i posvećeni wellbeing i health coach, moj cilj nije samo pružiti terapeutske tretmane, već promeniti način na koji Vi i Vaši zaposleni razmišljate o zdravlju.

Kroz inovativne programe kao što je BizPliz, Telesna notifikacija, signali koje telo šalje postaje ključ za otključavanje potencijala vaših zaposlenih. Individualizovani pristup znači da ne gledamo samo na simptome, već na celokupno zdravlje pojedinca – fizičko, emocionalno, i mentalno. Masaže na stolici, koje sam pokrenula, nisu samo o olakšanju napetosti, već o stvaranju prostora za relaksaciju i obnovu energije u okviru radnog dana.

Za korporacije, značaj mog rada leži u stvaranju produktivnijeg, zdravijeg i srećnijeg radnog okruženja.

Moja želja je da promenim odnos prema zdravlju – da ga postavim kao prioritet, ne samo kao reakciju na probleme, već kao deo svakodnevnog života.

Sa 34 godine iskustva i strasti za zdravljem i dobrobiti, moj pristup nije samo posao, već posvećenost. Uz podršku mog tima, možemo transformisati vašu korporativnu kulturu i poboljšati kvalitet života svakog pojedinca. Spremna sam da vas vodim kroz putovanje ka zdravijem, srećnijem i produktivnijem sutra.

Moja vizija je da svaki pojedinac postane svestan svojih unutrašnjih resursa i potencijala za promene. Sa ogromnim brojem obučenih terapeuta i iskustvom u radu sa pojedincima kroz personalizovane tretmane, verujem da možemo postići značajne rezultate u poboljšanju zdravlja i dobrobiti.

Vidim sebe kao lidera u procesu promocije zdravlja u korporativnom okruženju i daljem razvoju inovativnih programa. Moj cilj je da postanemo ključni akteri u transformaciji radnih mesta širom sveta, stvarajući harmonično i podsticajno okruženje za sve zaposlene.