Šta je BizPliz BizPliz

Svakodnevni stres, kratki rokovi, naporni zadaci, nedovoljna fizička aktivnost – sve to utiče na umor i napetost zaposlenih, često rezultirajući bolovima u leđima i vratu. Ovakvo stanje nije samo neprijatno za zaposlene, već može dovesti i do smanjene produktivnosti, nedostatka koncentracije i lošijih poslovnih rezultata.

BizPliz je tu da ponudi rešenje. Naša masaža na stolici je brz i efikasan način da osvežimo i relaksiramo vaše zaposlene direktno na radnom mestu. Kroz ovaj program, naši stručnjaci za masažu pružaju 15-minutnu masažu koja će osloboditi stres i napetost, opustiti mišiće i obnoviti energiju.

BizPliz

BizPliz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Masaža na stolici

Upoznajte se sa našom uslugom - masaža na stolici, koja je osmišljena da pruži trenutnu relaksaciju i osveženje zaposlenima direktno na njihovom radnom mestu.

Radionice

Upoznajte naše inovativne wellbeing radionice pod nazivom "Telesne notifikacije: Signali koje telo šalje". Ovaj program je osmišljen kako biste dublje razumeli funkcije tela i uma, unapredili svoje sposobnosti za suočavanje sa stresom i postigli optimalno zdravlje i blagostanje na radnom mestu.

Individualni personalizovani pristup

Značaj individualnog personalizovanog pristupa kroz program Telesne notifikacije, pod brendom BizPliz, je neprocenjiv kada je u pitanju unapređenje zdravlja i dobrobiti zaposlenih.

Kontakt

Za dan lak kao pero

Pozovite nas na navedeni broj telefona ili nas kontaktirajte popunjavanjem forme ispod.